Testimoniale

Utilizatori SoftCore OneStep

Utilizatori Soft-Core
  • Dr.Eugene Joffe si Soft-Core

"Am lucrat cu sistemul Soft-Core peste 10 ani, si sunt familiar cu oricare alta tehnica de obturare de pe piata. Consider sistemul Soft-Core cel mai convenabil dintre toate in termeni de eficienta , acuratete, viteza, economie, durata de depozitare, sterilizare, comfort si de fiabilitate precum si un mare beneficiu pentru cabinet ."

 

Dr. Eugene Joffe, New York, USA

  • Dr. David Oganyan si Soft-Core

"Experienta mea cu Soft-Core, in ultimile 5 luni, mi-a permis sa concluzionez ca este o obturare ermetica a zonei apicale a canalului ce include zona apicala delta si a celorlalte microcanale ce este evidentiata de radiografii. Experineta mea anterioara m-a condus la idea ca tehnica de obturare cu Soft-Core eficienta, avansata si foarte confortabila."

 

Dr. David Oganyan, Samara, Russia

  • Dr. Karmenova si Soft-Core

“ Am gasit ca obturarea cu Soft-Core ofera un avantaj considerabil prin umplerea nu doar a canalului principal ci si a canalelor laterale de asemenea. Pentru mine controlul précis a obturarii 1/3 apicale este considerat un factor de succes."

 

Dr. Karmenova, Almaty, Kazakhstan

  • Dr. Baymenov si Soft-Core

"In practica mea, obturatorul endo Soft-Core s-a dovedit a fi rapid, fiabil si ca metoda sigura ce mi-a permis obtinerea unei etansari apicale excelente."

 

Dr. Baymenov, Medeu, Kazakhstan

Utilizatori One-Step
  • Dr. Tulus D.D.S. si One-Step

"Ca specialist Endodonic, am utilizat cu success sistemele de obturare pentru obturarea termoplastica a canalelor radiculare.
Am gasit ca sistemul One-Step este unul din cele mai interesante sisteme fata de cele cunoscute anterior. Obturatoarele One-Step sun usor de utilizat. Conceptul de baza este logic.Foloseste o penseta cu auto-blocare in loc de maneree si care te ajuta sa vezi cumle manipulezi te ajuta sa inchizi mai usor si canalele radiculare din zona molarilor. Pensetele special proiectate cu auto-blocare cu doua unghiuri diferite fac posibila obturarea tuturor canalelor radiculare. Sistemul a fost testat foarte bine in clinica mea".

Mai multe de la Dr. Tulus (in German)

 

Dr. Tulus, Viersen, Germany

  • Dr. Jure D.D.S. Poglajen si cutiile One-Step

In clinica mea am utilizat in mod constant obturatorul OneStep din 2008 zilnic. De departe eu si echipa mea suntem foarte multumiti de modul simplu de operare, un act medical précis cu rezultatesuperioare. Pe toate perioada de cind utilizam obturatorul OneStep , noi am avut nevoie sa facem doar 2 extractii dupa obturarea canalelor radiculare. Pacientii nu au avut dureri dupa interventie si nici discomfort in majoritatea cazurilor, cu siguranta mult mai putin decat in cazurile de obturare clasica la rece cu conuri de gutaperca. Este singurul sistem de obturare a canalelor radiculare in operatiile dentare si rezultatele il recomanda ca asa va ramane. In cursurile si laboratoarele mele am invatat ca dentistii sun sceptici in utilizarea obturarii gutapercii calde in practical or,dar dupa prezentarea a catorva cazuri clinice precum si a cursorilor practice de hands-on au obtinut mai multa incredre si au inceput si ei sa foloseasca sistemul de obturare OneStep. De asemenea recomand cu putere sisemul de obturarea canalelor radiculare One Step tuturor colegilor , atat celor incepatori cat si celor experimentati , ce isi doresc rezultate superioare in pasi simpli.

 

Dr.Jure D.D.S., Slovenia

  • Dr. Franco D.D.S. si One-Step

“ Am folosit timp indelungat sistemul de obturare SoftCore dar acum cand mi-a fost prezentat OneStep, am facut diferenta dintre modurile de obturare a canalelor radiculare. OneStep mi-a oferit mai multa versatilitate deoarece acum am un obturator pe care cu incredere il pot folosi cu ace de mana sau chiar cu un sistem rotativ. De asemenea a facut ca obturarea canalelor multi radiculare sa fie mai usoara datorita unei vizibilitati mai bune. Acum, terapia endodontica devine mai usoara si mai rapida cu OneStep.”

 

Dr. Franco D.D.S., The Philipinnes