Întrebări frecvente

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon, sau pe mail.

1. Cum cumpar? Lansarea unei comenzi
Nimic mai simplu. Puneti in cos, completati datele si trimiteti comanda. In scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al nostru pentru validarea comenzii. De regula trimitem coletul printr-un curier express, astfel incat produsele sa ajunga la dvs. in 24 de ore. De asemenea ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in pagina produsului sau la pagina de Contact.

2. Cat dureaza pana voi primi comanda?
Dureaza intre 24 ore si 5-7 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produsului in stoc. Livrarile se fac personal in Constanta, si prin intermediului firmei de curierat Fan Courier in restul tarii.

3. Cum platesc?
Plata se face ramburs in momentul in care intrati in posesia produselor comandate. In cazul in care suma depaseste valoarea de 5000 lei admisa pentru plata in numerar a unei facturi, veti stabili conditiile de plata impreuna cu unul din reprezentantii societatii noastre.
 
4. Cat costa transportul?
Costul transportului este suportat de catre client, fiind in valoare de 25 de lei. Livrarea se face in 24h si transportul este gratuit la comenzi de peste 1000 lei

5. Oferiti garantie?
Sigur ca oferim garantie. Oferim numai produse noi si originale. Produsele noastre au garantie de 6 luni - 1 an. In cazul in care sunt probleme cu vreo componenta sau un produs, ni-l trimiteti inapoi si vi-l schimbam.

Tehnolaser Dent
Telefon: 0743.779.373